Аналітик телеканалу НВО Макс Келлерман заявив, що чемпіон світу за версіями WBA, WBC, IBF Геннадій Головкін (37-0, 33 КО) виглядав не дуже переконливо в бою з Деніелом Джейкобсом (32-2, 29 КО).

"Такі нокаутери, як Головкін, здаються непереможними в основному завдяки підбору суперників. Навіть Мейвезер і Пакьяо в попередню епоху, коли здавалися непереможними, виходили проти хороших бійців. А коли стали вразливими, особливо Пакьяо, то він бився або з великим Хуаном Мануелем Маркесом, або з молодими бійцями на піку типу Тімоті Бредлі. З Головкіним це сталося вперше – бій з хорошим бійцем на піку.

Джейкобс – боєць на піку, і Головкін виглядав переможним. Я думаю, доля бою вирішувалася в 12-му раунді. Треба віддати належне Головкіну – він виграв його впевнено, чемпіонський момент для чемпіона. Але Головкіну скоро буде 35 років, а колись це було старістю для бійців. Можливо, вік наздоганяє його. Може, він стає вразливим, не тільки через рівень суперника, а й через вік", – цитує слова Келлермана Boxing News 24.

Нагадаємо, 18 березня в Нью-Йорку (США) на арені Madison Square Garden Головкін переміг за очками американця Деніела Джейкобса, відстоявши всі належні йому титули. А Джейкобс впевнений, що в бою з Головкіним була нічия.

Після бою тренер Головкіна заявив, що Геннадій не такий точний, як раніше, але все одно задоволений роботою свого підопічного.

Популярні новини зараз

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, названо дату наступного бою Головкіна.