Надзвичайно приємна новина сколихнула шанувальників футболу у суботу, 9 березня. В сім'ї головного тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки сталася надзвичайно чудова подія - поповнення у сім’ї. Про це повыдомили у прес-службі футбольного клубу "Шахтар".

"Поздравляем Паулу и его жену Катерину с рождением сына Мартина. Пусть малыш растет здоровым и счастливым. Пусть воплотит лучшие качества своих родителей – сильный характер, решимость и настойчивость, мудрость, доброту и отзывчивость. Пусть дарит всем радостные эмоции и яркие улыбки. Желаем семье мира, добра, гармонии и любви", - вітають у повідомленні з новонародженим сином!

Варто зазначити, що 28-річна дружина 46-річного португальського фахівця Катерина Остроушко (до речі, прес-секретар власника ФК "Шахтар" Ріната Ахметова) народила йому сина. Щасливі батьки дали хлопчикові ім'я Мартін.

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще

Світлину зробили відразу після перемоги в грудні 2017 "Шахтаря" над "Манчестер Сіті". Тоді Катерина і Паулу постали в образах Зорро.

Також у португальця є двоє дітей від першого шлюбу - 18-річний син і 13-річна донька.

Нагадаємо, Левандовскі встановив унікальний рекорд у Бундеслізі. Польський форвард Роберт Левандовскі став найкращим бомбардиром в історії Бундесліги серед легіонерів.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, Марадона несподівано став батьком трьох дітей від двох жінок. У Дієго Армандо Марадони є ще троє дітей, всі вони народилися після перебування аргентинця на Кубі.

Також портал Знай.ua, повідомляв, що колишня дружина зірки Динамо заявила, що нагуляла їх дітей: ти все життя шлявся.

Колишня дружина українського нападаючого фінського ФК Сейняйоен Ялкапаллокерго Дениса Олійника заявила, що всі її троє дітей не від футболіста.

Екс-дружина Зоряна надіслала футболісту повідомлення, в якому написала що її діти від іншого чоловіка. На це Олійник написав повідомлення зі смайлами, натякаючи, що жарти дружини піднімають йому настрій.