Український середньоваговик Сергій Дерев'янченко (13-1, 10 КО) повинен провести бій з чемпіоном WBC, WBA і IBF в середній вазі Саулем Альваресом (52-1-2, 35 КО), повідомляє BoxingScene.
IBF санкціонувала бій Альварес - Дерев'янченко. Боксери отримали листи про санкціонуванні спільного поєдинку і протягом 30 днів вони мають домовитися про бій.
Промоутер Альвареса Ерік Гомес вважає нелогічним боксувати з українцем, який програв Джейкобсу, враховуючи, що Альварес виграв бій у Деніела.
"Знаєте, що здивувало? Причому неприємно здивувало те, що в цей раз ми не отримали вітальний лист від IBF, як це прийнято. Були листи від Маурісіо Сулеймана і WBC. Був лист від Джилберто Мендоси і WBA. А від IBF не було нічого...
Рішення IBF... Послухайте, ми тільки що перемогли Денні Джейкобса, а нам кажуть битися з хлопцем, якого переміг Джейкобс... Приблизно наступного тижня у нас відбудеться зустріч з Альваресом. Тоді й вирішимо, що робити далі. Я не знаю, що скаже Сауль", - сказав Гомес.

Сергій Дерев'янченко

Менеджер Дерев'янченка Кіт Конноллі пообіцяв розробити найкращий план дій спільно з українцем і його промоутером.
"Тепер, після того, як IBF зобов'язала нас почати негайні переговори, ми зустрінемося вчотирьох: Сергій, його радник Ел Хэймон, його промоутер Лу Дібелла та я. Разом обговоримо і виробимо найефективніший і найкращий план дій", - сказав Конноллі.
Сауль Альварес
Зазначимо, що Альварес може спробувати уникнути бою з українським обов'язковим претендентом, щоб замість цього провести третій поєдинок з Геннадієм Головкіним.
Нагадаємо, Дерев'янченко очолив рейтинг IВF.

Як раніше писав портал Знай.ua, українські боксери Дерев'янченко та Постол злетіли в рейтингу WBC.