У четвер, 18 липня, клуб Північноамериканської ліги футболу (MLS) "Сіетл Саундерс" провів благодійну акцію під час товариського матчу з дортмундською "Боруссією". Так, у стартовому складі американців на поле вийшов восьмирічний Бім Гойал, який хворіє на лейкемію.

Дитина побувала у ролі воротаря і навіть встигла взяти участь у розіграші м'яча – після того, як його партнери розпочали гру з центру поля, Бім отримав передачу і сам зробив пас своєму партнеру.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Після цього хлопчик був замінений і залишив поле під оплески вболівальників і футболістів.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Матч у підсумку завершився перемогою "Боруссії" з рахунком 3:1. У складі "джмелів" забитими м'ячами відзначилися нападаючі Маріус Вольф і Пако Алькасер, а також півзахисник Джейдон Санчо. "Сіетл" відповів голом захисника Джонатана Кемпбелла.

Нагадаємо, що український воротар Андрій Лунін, швидше за все, не закріпиться в мадридському ФК "Реал".

Як повідомляв портал Знай.uа, італійський футбольний клуб "Аталанта" завершив багатостраждальний трансфер українського півзахисника Руслана Малиновського.

Також портал Знай.uа писав, що український журналіст Андрій Шахов висміяв російський футбол після того, як розгорівся скандал через гол московського "Локомотива" у ворота казанського "Рубіну".