Український футбольний експерт Семен Альтман став тимчасово виконуючим обов'язки головного тренера національної збірної Молдови. Про це повідомив офіційний сайт Молдавської федерації футболу.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Альтман замінить тренера збірної Молдавії Олександра Спиридона, який у свій час працював асистентом румуна Мірчі Луческу в донецькому "Шахтаре". До цього український фахівець був директором національних збірних Молдови.

Семен Альтман відомий своєю роботою в українській Прем'єр-лізі з одеським "Чорноморцем", сімферопольською "Таврією", донецьким "Металургом". Також він входив в тренерські штаби національної збірної України і олімпійської команди Республіки Корея.

Популярні новини зараз

Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати

Повітряний шоколадний пиріг усього за 20 хвилин: все змішав і в духовку

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці

Показати ще

Раніше повідомлялося, що 53-річний екс-наставник "Зорі" Юрій Вернидуб поділився думкою про українську полузащитнике "Аталанти" Руслані Малиновському.

Вернидуб вважає, що Малиновський серйозний і талановитий гравець.

"Як людина він - дуже серйозний. Пам'ятається, в один з періодів у нас була проблема: Руслан був схильний до набору зайвих кілограмів. Ми це подолали спільними зусиллями, хоча, спочатку, деякий час він дуже сердився на тренерський штаб "Зорі" і, зокрема, на мене за те, що ми ретельно стежили за цим моментом і змушували Руслана тримати себе в якихось рамках. Але, думаю, ця історія тільки загартувала його характер. При цьому він завжди залишався виключно вимогливим і самокритичним гравцем, який завжди залишався після тренувань для того, щоб відточити якісь моменти у своїй грі і постійно удосконалювати технічні здібності.

Нагадаємо, колишній тренер "Зорі" Вернидуб розсекретив головний козир Малиновського.

Як повідомляв Знай. ua, Ліверпуль представив нову унікальну форму.

Також Знай. ua писав, що Шахтар потрапив у топ-10 клубів Європи.