Екс-чемпіон світу в суперважкій вазі британець Тайсон Ф'юрі (27-0-1, 19 КО) та чемпіон світу WBC американський боксер Деонтей Уайлдер (40-0-1, 39 КО) домовилися про реванш.

Напередодні бою Ф'юрі прокоментував їх перший бій, та пообіцяв нокаут у реванші.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Єдина помилка, яку я зробив, - повірив у те, що все буде чесно. Ми знаємо, що цього не сталося, тому я повинен нокаутувати цього хлопця, щоб перемогти.
Давайте згадаємо перший бій. Я чисто виграв. Як можна не виграти, якщо ти був краще в десяти раундах, а програв два? В тих двох раундах я був у нокдаунах. В реванші я нокаутую його", - заявив Ф'юрі.
Тайсон Ф'юрі і Деонтей Уайлдер

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, Тайсон Ф'юрі та Деонтей Уайлдер домовилися про реванш, який запланований на лютий 2020 року. Боксери вже підписали контракт.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Показати ще

Як раніше писав Знай.ua, Ф'юрі заявив, що його не цікавлять чемпіонські пояси та рейтинги, оскільки він є лінійним чемпіоном на століття.

За словами Ф'юрі, він вище всього цього, і б'ється з ким хоче, і коли захоче.

"Мені плювати не рейтинги. Я - лінійний чемпіон світу і отримав цей статус на 100 років. Пояс для мене мало що значить, а якщо говорити про обов'язкового претендента, то я на це взагалі не звертаю уваги. Я вище цього.

"Циганський король" б'ється з ким хоче і коли хоче. Люди кажуть: "Як ви вважаєте, а ці троє (Тайсон Ф'юрі, Ентоні Джошуа та Деонтей Уайлдер) будуть битися один з одним? Вони забули, як я прибув до США і здобув перемогу над Деонтеєм? Тепер боріться один з одним.

Після бою зі Шварцем у мене буде кілька тижнів відпочинку, а потім я продовжу тренуватися. Наступний поєдинок запланований на 28 вересня", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі вважає себе вічним чемпіоном.