Київське "Динамо" у 7-му турі української Прем’єр-ліги програло "Десні" з рахунком 1:2. Чернігівський клуб з перших хвилин матчу показав свій характер і не боявся сміливих атак. Своєї мети підопічні Олександра Рябоконя досягли на 41-й хвилині, коли колишній гравець "біло-синіх" Владислав Калитвинцев замкнув простріл від Єгора Картушова.

"Динамо" мало чудовий шанс, щоб відігратися ще до перерви. Воротар "Десни" Євген Паст відбив небезпечний удар головою від Де Пени, після чого м’яч начебто повністю перетнув лінію воріт. Але арбітр мав іншу думку, тому не зафіксував взяття воріт.

В другій половині матчу "Динамо" активно розпочало гру і гравці взяли все під свій контроль. Кияни повернулися на поле заведені та швидко зрівняли рахунок - відзначився Артем Бєсєдін, добивши м’яч у сітку після удару Кадірі.

Здавалося, що кияни переломили хід зустрічі і в другому таймі перемога буде на їхньому боці, проте сталося зовсім інакше. На 56-й хвилині "Десна" завершила свою контратаку прекрасним голом. Калитвинцев відпасував під удар Філіппову, а Олександр п’ятою відправив м'яч у дальній кут.

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

В Україні готується революція у житловій сфері

Показати ще

Решту поєдинку підопічні Михайличенка старанно намагалися вдруге зрівняти рахунок. Декілька разів кияни гостро пробивали по воротах Паста, але досвідчений голкіпер бездоганно виконав свою роботу і допоміг своїй команді здобути цілком заслужені три очки.

Команда "біло-синіх" цього разу не змогла виграти вже втретє під керівництвом Михайличенка. У попередніх турах вони зіграли внічию з "Олімпіком" (1:1) та "Зорею" (2:2).

Після поразки "Динамо" залишилося з 8 очками на п'ятій позиції в УПЛ. "Десна" піднялася на друге місце, в активі чернігівського колективу 14 балів.

Нагадаємо, раніше Дівчина гравця "Динамо" підкорила Грецію соковитим тілом, а футболіст сумує за колишньою: "Натаха, вже вистачить"

Як повідомляв портал "Знай.uа" Напівоголена дівчина Шабанова з "Динамо" показала на камеру усі свої принади: пікантне фото

Також Знай.uа" писав, що Соромно: зоряний гравець Ювентуса зізнався, скільки спускає на нічні клуби