Українська гімнастка Влада Нікольченко завоювала першу в кар'єрі медаль Чемпіонату світу.

16-річна Нікольченко завоювала бронзу на ЧС в Баку у вправах з булавами.

У кваліфікації Влада показала результат 21,150 бали і зайняла четверте місце, але у фіналі з результатом 22,350 бали обійшла росіянку Арину Аверіну і піднялася на третю сходинку. Золото дісталося Діні Авериній, а срібло - Ліні Ашрам із Ізраїлю.

Як писав Знай.ua, збірна України з художньої гімнастики завоювала три золотих і одну бронзову медаль на етапі Кубка світового виклику, який пройшов у Клуж-Напока, Румунія. Про це повідомляє прес-служба Федерації гімнастики України.

Участь у змаганнях взяли Влада Нікольченко і Христина Погранична, а також титулована команда українок в групових вправах у складі Анастасії Возняк, Валерії Юзьвяк, Діани Мижерицкої, Аліни Біхно, Тетяни Довженко і Марії Височанської.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще
Нагадаємо, олімпійський чемпіон Ріо-2016 зі спортивної гімнастики Олег Верняєв розповів, як готується до Олімпійських ігор-2020, які пройдуть в Токіо.
В інтерв'ю для інтернет-видання "ВЕСТИ" спортсмен поділився мотивацією перед Олімпіадою, а також розповів про травми.
За останні два роки Олег Верняєв переніс чотири операції - дві взимку 2019 року і дві взимку 2018 року. Гимнасту прооперували обидві ноги і плече.
"У мене були операції на лівій і на правій нозі. Зараз процес йде, потихеньку відновлююся. На правій нозі все пройшло набагато краще, з лівою виникли деякі ускладнення. Але, в принципі, потрохи відновлююся, працюю.
Мотивація все та ж - завоювати якомога більше снарядів, гідно виступити в багатоборстві. Я кайфую від цього. Це не просто робота - це задоволення в моєму житті. Тому сили є - йдемо далі...
Олег Верняєв, Getty Images

Як повідомляв портал Знай.ua, американська гімнастка стала чотириразовою чемпіонкою світу.