Українська тенісистка Тетяна Воротиліна, якій після ДТП в Таїланді поставили протез, показала всім приклад мужності та сили волі. Дівчина взяла участь у марафоні Wizz Air Kyiv City Marathon, встановивши рекорд України. Мужня спортсменка пробігла 42,195 км за 5 годин 22 хвилини.

Про це вона сама повідомила в Facebook.

"Це було цікаво! І я це зробила!! Урааааа! 42,195 км! Wizz Air Kyiv City Marathon! Рекорд України! Сьогодні я свідомо побігла сама. І це був справді мій забіг. З кайфом 19, легкістю - 20, слизькими спускати (початок і біля батьківщини мати), сильним болем (з 24..), сльозами (26,27,32,33,34,35..) і неймовірною силою (з 40)!", – спортсменка написала.

Популярні новини зараз

Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року

Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Тетяна показала всім приклад мужності і сили волі. Вона подякувала всім, хто її підтримував, а також сказала, що кожен може підкорити будь-які вершини.

"Але цей я бігла сама. І це кайф. Повною мірою насолодилася стражданнями і болем. І отримала максимум задоволення! Ти можеш все, на що здатний повірити твій мозок! Дякую всім хто прийшов на трасу! Вас було не багато... але ви як нітро! Ви потрібні!" – спортсменка написала.

Українці не змогли пройти повз таку нереальну силу, витримку і мужність. Адже не кожна здорова людина із двома ногами здатна на такий подвиг...

"Таня, ти реально кіборг! Мені б хоч п'яту частину твоєї витримки і сили волі! Вітаю!!", "You are the best !!!! Simply the best !!!", " Танюшка, ты мега крутая женщина, мотиватор 💖💖💖", - пишуть користувачі у коментарях ще більше підбадборуючи тенісистку.

Нагадаємо, Еліна Світоліна та Даяна Ястремська подали заявки на участь у турнірі WTA Premier Кубок Кремля, який пройде 14-20 жовтня у Москві (Росія).

Як раніше писав Знай.ua, Даяна Ястремська вирішила змінити тренера.

Як раніше повідомляв Знай.ua, Світоліна розповіла про свого кумира, на якого орієнтується в спорті.