Стало відомо, що перед тим, як пройдуть вирішальні матчі донецького футбольного клубу "Шахтар" з київським "Динамо" (Загреб) в груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА, гірники розмістили на YouTube-каналі досить емоційний анонс майбутнього поєдинку.

Так, саме спарені матчі з хорватським клубом швидше за все і визначать подальшу долю української команди в головному кубковому турнірі Старого Світу.

Враховуючи, що і донецький "Шахтар", а також їх суперники мають однакову кількість очок, однак підопічні португальського футболіста Луїша Каштру трохи поступаються хорватам за різницею забитих і пропущених м'ячів, навіть в одному поєдинку будуть боротися за 6 очок.

Також слід зазначити, що матч відбудеться у вівторок, 22 жовтня, в Харкові на ОСК "Металіст" і розпочнеться він о 19:55.

Популярні новини зараз

"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу

Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень

Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб

Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку

Показати ще

Нагадаємо, що донецький "Шахтар" у рамках 2-го туру групового етапу Ліги чемпіонів зіграв в Мілані на легендарному стадіоні "Сан-Сіро" з італійською "Аталантою". Не без проблем український клуб зміг вирвати перемогу у видовищному матчі.

Як повідомляв портал Знай.ua, голкіпер кевского "Динамо" травмувався перед матчем Ліги Європи зі швейцарським "Лугано".

Також портал Знай.ua писав, що в Будинку Футболу відбулося жеребкування 1/8 фіналу Кубка України, за результатами яких визначилися всі пари.