Півзахисник донецького "Шахтаря" Тайсон розповів, ким із знаменитостей захоплюється.
"Люди, яким я вірю, люблю і шаную. Вони боролися за справедливість і мир. Це Малкольм Ікс, Ганді, Леннон, Марвін Гей, Саботаж, Боб Марлі, 2pac, Мартін Лютер Кінг", - написав Тайсон в instagram.
Відзначимо, що всі ці люди були борцями за рівність та права темношкірих.

Як раніше писав Знай.uа, Тайсон отримав покарання за поведінку на матчі з "Динамо", який закінчився расистським скандалом.

За інформацією Sport Arena, дисциплінарний комітет УАФ прийняв рішення дискваліфікувати Тайсона на один матч. Ще на два матчі футболист дискваліфікований умовно.

Арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо"

Таке рішення було прийнято у зв'язку з тим, що дії Тайсона були спровоковані расистськими образами з боку вболівальників "Динамо". Також зіграло свою роль звернення Міжнародної федерації асоціацій професійних футболістів (FIFPro) з проханням скасувати червону картку.
Нагадаємо, у другому таймі арбітр зупинив матч через расистські вигуки вболівальників "Динамо" на адресу гравців "Шахтаря". Тайсон після цього вирушив до фанатської трибуни "біло-синіх" і показав їм середній палець, та відправив м'яч у фан-сектор. Після цього суддя вилучив футболіста.

Тайсон показав уболівальникам середній палець після їх расистських вигуків