Перша ракетка України Сергій Стаховський відпочиває з дружиною Анфісою на березі Індійського океану, на казковому курорті на Мальдівах.

Сергій Стаховський відпочиває із дружиною на Мальдівах

Сергій Стаховський відпочиває із дружиною на Мальдівах

Як писав Знай.ua, Стаховський зворушливо розповів про головну перемогу в житті - свою кохану дружину Анфісу.
На своїй сторінці в Instagram спортсмен опублікував відео, де вони з дружиною разом співають.
"Моя найгучніша перемога в житті - це моя кохана дружина! Мати змогу ділитися усім, долати перешкоди, радіти успіхам, створити родину, виховувати трьох неймовірних дітей, і все це з радістю, посмішкою, порозумінням та любов'ю! Про таке можна тільки мріяти! Безмежно тебе кохаю", - підписав відео Стаховський.
Як раніше писав Знай.ua, Сергій Стаховський вважає, що спорт не може бути поза політикою.
За словами тенісиста, спорт - це і є політика.
"Це смішно, тому що спорт - це і є політика. Коли ми говоримо про будь-який спорт, бюджет - фінансування йде з держбюджету. Тобто громадяни платять податки, парламент приймає рішення, йде фінансування.
Говорити, що спорт поза політикою - це реально смішно. Так, можна сказати, що теніс можливо є поза політикою, але він теж не стоїть поза нею, оскільки всі змагання безпосередньо йдуть рука об руку з державою, де вони проводяться.
Тому що без підтримки держави, цих змагань не було б ніколи. Мені здається, що в наші дні чим далі, тим більше спорт буде пов'язаний з політикою", - заявив Стаховський.