Перемогою донецького Шахтаря з рахунком 1:2 завершився центральний матч 18 туру Української Прем’єр-Ліги, в якому чемпіонів України приймала луганська Зоря.

Обидві команди показали рівню боротьбу, мали шанси відкрити рахунок ще в першому таймі, але на перерву пішли за рахунку 0:0. Через 10 хвилин після початку другого тайму гравці Зорі залишили у своєму штрафному майданчику Жуніора Мораеса одного. Той вільно підібрав м’яч після відскоку та точно проби в в дальній від воротаря кут воріт.

Зоря дуже швидко зрівняла — Владислав Кочергін від лінії воріт Шахтаря прострілив в центр штрафного майданчика на Богдана Леднєва, який пробив в лівий від воротаря кут воріт.

Гра йшла до закономірної нічиєї, але на 83-й хвилині Тете вийшов сам на сам з воротарем Зорі Заурі Махарадзе та впав, коли той намагався вибити м’яч з-під його ніг. Суддя призначив пенальті, який реалізував Марлос.

Таким чином Шахтар на зимову перерву йде лідером з відривом від другого місця в 16 очок. Щоправда, цей відрив може дещо скоротитись завтра за підсумками матчу між київським Динамо та чернігівською Десною.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадуємо, що нещодавно президент Динамо Ігор Суркіс повідомив про те, що Олексій Михайличенко тренуватиме киян щонайменше до кінця нинішнього сезону.

Як повідомляв портал Знай.uа, київське "Динамо" програло в матчі з "Лугано" і вилетіло з Ліги Європи.

Також портал Знай.uа писав, що стали відомі всі можливі суперники донецького "Шахтаря" у плей-офф Ліги Європи.