Стало відомо, що українська легкоатлетка Ярослава Магучіх встановила світовий рекорд U20 зі стрибків у висоту в приміщенні. Про це повідомляє Федерація легкої атлетики України на офіційній сторінці в соціальній мережі Facebook.

Ярослава Магучіх

Так, українська спортсменка встановила рекорд з результатом 2,01 метра. Цей результат забезпечив Магучіх грандіозну перемогу на змаганнях "Меморіал Дем'янюка", які проходили у Львові.

"Стрибалося дуже кльово. 2,01 - мій особистий рекорд у приміщеннях. Наступний старт в Котбусі (29 січня). Будемо змагатися і показувати високі результати", - заявила дівчина.

Нагадаємо, що Національні спортивні федерації з олімпійських видів спорту звернулися з відкритим листом до президента України Володимиру Зеленському і спікера ВР Дмитру Разумкову, де заявили про загрозу зриву підготовки до Літніх Олімпійських ігор-2020 в Токіо.

Популярні новини зараз

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарный кенійський бігун і олімпійський чемпіон-2016 Элиуд Кипчоге прокоментував намір Міжнародної федерації легкої атлетики World Athletics заборонити нову модель кросівок компанії Nike - Vaporfly ZoomX.

Також "Знай.ua" писав, що Міжнародна федерація легкої атлетики World Athletics має намір заборонити нову модель кросівок компанії Nike - Vaporfly ZoomX.