Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтей Вайлдер (42-0-1, 41 КО) і британський екс-чемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) 22 лютого проведуть реванш.

Цей бій називають одним з найбільш очікуваних у 2020 році.

Чемпіон світу WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа (23-1, 21 КО) дав Ф'юрі пораду перед цим боєм.
Джошуа вважає, що Тайсон переможе, але йому необхідно бути дуже уважним.
"Як я вже говорив раніше, думаю, що Ф'юрі переможе. Але йому точно не можна моргати з таким панчером, як Уайлдер. Все, що потрібно Деонтею - всього один удар", - передає слова Джошуа BoxingNews 24.

Реванш Уайлдер - Ф'юрі відбудеться 22 лютого, boxingscene.com

Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.

"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.
Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши ВУайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі Boxing Scene.

Також Уайлдер і Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще