"Динамо" — український футбольний клуб з міста Києва, що бере участь в українській Прем'єр-лізі. На своїй офіційній сторінці в Instagram поділився важливою інформацією.

Вирушаємо на другий тренувальний збір до Туреччини. У неділю, 2 лютого, київське «Динамо» повернеться до турецького Белека, де продовжить підготовку до другої частини сезону. На цей збір у складі першої команди відправляться наступні виконавці: Воротарі: Георгій Бущан, Владислав Кучерук, Денис Бойко Захисники: Денис Попов, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Йосип Пиварич, Тамаш Кадар, Томаш Кендзьора, Олександр Сирота. Півзахисники: Сергій Сидорчук, Мохаммед Кадірі, Беньямін Вербич, Володимир Шепелєв, Микола Шапаренко, Карлос де Пена, Віктор Циганков, Олександр Андрієвський, Олександр Караваєв, Віталій Буяльський, Міккель Дуелунд. Нападники: Фран Соль, Назарій Русин. Також разом із командою на збір летить захисник Микита Бурда, який продовжує відновлюватися після травми. Микита займатиметься окремо разом із тренером-реабілітологом. - написали у дописі

Нагадаємо, дівчина Дениса Попова хизується пікантними світлинами з відпочинку


Як повідомляв портал "Знай.ua", нападаючий київського "Динамо" збірної Люксембургу Жерсон Родрігес став гравцем футбольного клубу "Анкарагюджю".


Також "Знай.ua" писав, що футбольний адвокат Юлія Богданова розповіла, чому "Динамо" не зможе до кінця сезону 2019/20 задіяти в матчах форварда Ібрагіма Каргбо.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще