Британський ексчемпіон Тайсон Ф'юрі (29-0-1, 20 КО) проведе реванш проти чемпіона світу в суперважкій вазі за версією WBC Деонтея Уайлдера (42-0-1, 41 КО), який відбудеться 22 лютого.

Реванш Уайлдер - Ф'юрі відбудеться 22 лютого, boxingscene.com

Напередодні бою Уайлдер заявив, що нокаутує Ф'юрі, навіть уточнивши, в якому раунді це станеться.

"У першому бою я хотів за всяку ціну дати глядачам нокаут. Я просто хотів завершити бій нокаутом. Я двічі відправив Ф'юрі на канвас, він піднявся, і це був спірний момент.

Коли я нокаутую Ф'юрі, напевно отримаю визнання, яке заслужив багато років тому. Ти можеш не отримати цього, коли бажаєш, але подібні речі завжди приходять вчасно.

Популярні новини зараз

Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..."

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Просто не кліпайте очима, і крапка. Будьте дуже уважні в третьому раунді. Ф'юрі каже про другий раунд, але зберігайте пильність в третьому. Містер Ф'юрі дуже любить рестлінг. Я вважаю, що буду бити його, і після мого нокауту він опиниться за межами рингу", - заявив Уайлдер.

Ф'юрі та Уайлдер зустрілися перед боєм, Boxingscene

Реванш Ф'юрі - Уайлдер називають одним з найочікуваніших у 2020 році.

Як писав Знай.ua, на спільній прес-конференції, яка пройшла в Лос-Анджелесі, Уайлдер та Ф'юрі провели традиційну битву поглядів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ф'юрі заявив, що він має намір не просто перемогти Уайлдера, а завершити поєдинок достроково.

"Мені не вистачало газу, щоб міцно поставити ноги на ринг і прикінчити Уайлдера. У мене не було необхідної енергії та витривалості. Я довгий час був поза рингом. Я просто був у поганій формі. От і все. Не буду вам брехати. Це правда. Мені не потрібно покращувати нокаутуючу міць. Мені треба прийняти її та розкрити так, як ми розкриваємо в собі любов.

Недостатньо думати про те, що я можу перемогти, перебоксувавши Уайлдера. Я хочу знати, що здобув перемогу в бою. Мені потрібно убити його і завершити поєдинок достроково. Оформити нокаут, сто відсотків. Я розумію і приймаю це. Я вийду в ринг, усвідомлюючи, що не зможу перемогти суддівським рішенням. Я повинен нокаутувати його. Це справедливо. Якщо ти розумієш, з якою чортівнею тобі доведеться зіткнутися, то зможеш до цього підготуватися. Якщо ні - всяке може статися", - передає слова Ф'юрі BoxingScene.

Як повідомляв портал Знай.ua, Ф'юрі та Уайлдер проведуть третій бій, чкий відбудеться незалежно від результатів другого.