Зінедін Зідан був не тільки легендарним футболістом, але і хорошим сім'янином. У них з дружиною Веронікою Фернандес народилося відразу четверо дітей. При цьому троє з них вже грають у футбол професійно. Дізнаємося, як розвивається кар'єра дітей суперталантливого батька.
1. Енцо. Фантастичний дебют старшого сина Зізу запам'ятався надовго. Енцо Фернандес (взяв прізвище матері) вийшов на заміну і забив в Копа дель Рей Культурального Леонесе. Сьогодні Енцо виповнилося 25, але його кар'єра рухається не в тому напрямку. Алавес, Лозанна, португальська Авиш, а тепер Альмерія, де Енцо провів за сезон… Всього 10 хвилин.
2. Лука. Воротар, колишній конкурент українця Андрія Луніна. Зіграв за Реал всього два матчі, після чого пішов в оренду в Расинг Сантандер. Виступаючи у другому дивізіоні Іспанії, Цибулі зараз 21 рік, він вийшов у 29 матчах, і пропустив 37 голів. Чимало.
3. Тео. Хлопцю 18 років, а його зріст становить 193 см Вболівальник подумає, що він грає воротарем, центральним захисником, центрфорвардом для класичного англійського футболу, в кінці-кінців! Але ні! Він – центральний півзахисник! Зараз він виступає за молодіжну команду Реала, однак від основного складу Тео ще дуже далекий.
4. Еліас. Остання надія спростувати приказку про дітей, на яких “природа відпочиває”. Молодому футболісту всього 14 років, він грає на позиції лівого захисника, причому у своєму віці він досить непоганий, і у нього поки що найбільше шансів на легендарну кар'єру.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Як писав Знай.uа керівництво мадридського "Реала" не планує звільняти головного тренера команди Зінедіна Зідана.

За інформацією видання As, в "Реалі" планували прийняти рішення про подальшу роботу з Зіданом після завершення сезону. Але команда, в зв'язку з подіями в світі з-за пандемії коронавіруса, вже почала планування наступного сезону.

Таким чином, Зідан буде тренером "Реала" і в сезоні 2021/22.

Популярні новини зараз

Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, "Барселона" готова придбати Неймара за величезні гроші.