Дружина гравця турецького клубу "Різерспор" Миколи Морозюка і очільниця львівської команди "Леон" Ірина Морозюк розповіла про те, що перехворіла на коронавірусну хворобу COVID-19.

Про це вона розповіла у прямій трансляції на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

За словами жінки, два тижні тому вона захворіла, лікар мав упевненості у тому, чи це звичайне ГРВІ чи коронавірус. Перші дні хвороби були дуже складними, хоча температури вище 38 у жінки не було: ломило всі кістки та м'язи, тиснули груди, дуже боліла спина. Через декілька днів температура спала, сильний біль пішов, проте запаху та смаку жінка досі не може відчути.

Через два тижні після хвороби жінка пішла на огляд, де здала аналіз крові, який говорить, що вона перехворіла саме коронавірусом. Сенсорні почуття починають повертатись. Оскільки КТ не показало пневмонії, жінка стверджує, що їй пощастило мати легку форму цієї хвороби. Ірина Морозюк досі може бути носієм вірусу, проте за її словами вона підтримує режим самоізоляції, хоча разом з нею перебувають дитина і няня.

У підтвердження своїх слів жінка навіть опублікувала дані свого лабораторного дослідження на коронавірус SARS-CoV-2. Тест показав негативні результати для антитіл IgM і позитивні для IgG. Такі дані можна інтерпретувати таким чином, що жінка справді перехворіла на коронавірусну інфекцію, але одужала від неї.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Тест Ірини Морозюк на коронавірус, фото Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Дружина колишнього динамівця Морозюка засвітила те, за що соромно навіть Instagram.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дружина екскапітана "Динамо" показала, що вона вміє робити власним язиком - "Ох*їти, як так можна?"

Також "Знай.ua" писав, що Безсоромна дружина екскапітана "Динамо" пограла зі "стояком", епічне відео.