Відомий український плавець, володар безлічі вітчизняних і міжнародних титулів з плавання Денис Силантьєв поділився думками стосовно конфлікту боксера Олександра Усика і борця Богдана Грицая.

Про це Він розповів в ефірі одного з українських телеканалів.

Олександр Усик, скріншот: YouTube

"Я б в цій ситуації на місці Усика, напевно, займався своєю справою. І не те, щоб не звертав уваги, але не давав би відповідь. Не став би відповідати на випади. Тим паче, він сказав, що цих випадів дуже багато, є багато людей, які хочуть викликати його на бій. Моя позиція така: я б займався своєю справою. І, якщо я не порушую закон, якщо кажу те, що хочу, і це в межах допустимого, то мені без різниці, хто мене викликає на бій", - заявив Денис Силантьєв.

Денис Силантьєв, фото: НОК України

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Колишній спортсмен зазначив, що Усик повинен рухатися до своєї мети, не звертаючи уваги на подібні ситуації: "Він - професіонал своєї справи, і це неприпустимо — звертати увагу на випади. Їх буде ще дуже багато, я думаю. На всіх не вистачить ані сил, ані часу, а у нього є своя мета, і він повинен до неї йти".

Також варто додати, що Усик, який нещодавно потрапив до база сайту "Миротворець" за свої висловлювання про "братський народ" росіян, з'явився на запальному відео з популярною українською співачкою Олею Поляковою. На відео можна помітити, Усик та Полякова з радістю вітають один одного, а потім виконують гарячий танець під кілька композицій. Запис з танцями опублікували на сторінці Lomus Official в Instagram.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бій Лопес-Ломаченко — американець скинув страх перед українцем на пандемію.

Як повідомляв Знай.uа бою Ломаченко-Лопес бути — названо дату і місце найочікуванішого поєдинку року.

Знай.uа писав, "Кенту" Мілевського Алієву начистить пику красунчик із "Школи", українці затамували подих.