В Україні у зв'язку з послабленням карантинних заходів відновлюються футбольні матчі. Попередньо Українська Прем’єр-ліга має бути продовжена з 30 травня (ймовірно, ця дата буде перенесена на більш пізню), однак вже будуть проходити поєдинки між професійними командами. Перша така гра своєрідного "сезону спарингів" відбудеться вже 22 травня на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, у товариському поєдинку "біло-сині" зійдуться з лідером Першої ліги львівським футбольним клубом "Рух".

Матч анонсував президент "Руху" Григорій Козловський на офіційному каналі команди на сайті YouTube. Гру з київським "Динамо", яка має початися о 14:00 22 травня, обіцяють показати онлайн там само.

У зв'язку з санітарними протиепідемічними вимогами, матчі будуть проводитися з пустими трибунами та низкою заходів безпеки.

ФК "Динамо", фото YouTube

Також "Рух" планує днями зіграти з донецьким "Шахтарем" - схоже, команда планує використати надзвичайні умови щоб спробувати свої сили проти українських "грандів".

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

На карантин "Динамо" відправилося на третьому місці у турнірній таблиці, поступившись "Зорі" за додатковими показниками. Також ходять чутки, про травми значної кількості гравців основного складу у киян - у тому числі, начебто, поки що грати не зможе ключовий атакуючий Віктор Циганков.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Футболістів "Динамо" перевірили на Covid-19, вирішується доля Чемпіонату України.

Як повідомляв портал Знай.ua, Напівголу дружину нападника "Динамо" знайшли на даху будинку, "подарувала" своє тіло сонцю.

Також Знай.ua писав, ″Це ненормально!″, - легендарний тренер Динамо прокоментував дії Усика і Ломаченка.