Дружина другого віце-капітана "Динамо" і збірної України Віталія Буяльського Аліна оприлюднила низку роликів, на яких похизувалася своїми танцювальними навичками, які здобула на карантині, а також зізналася, що любить залипати в TikTok.

Відповідні відео з'явилися на Instagram-сторінці знаменитості, де остання вже встигла зібрати чималу армію шанувальників.

Так, на кадрах Буяльська в білій сукні танцює, демонструючи усі ті навички, які здобула на карантині. За словами самої дівчини, їй це дуже подобається, і якби вона знала раніше, що має хист до танців, то обов'язково освоїла б їх.

Буяльська, фото з вільних джерел

"Для вас TikTok це дуристика, чи щось нове і прикольне? Скажу чесно, я там можу зависнути надовго, надивлюся, а потім давай виконувати ці танцювальні тренди. Тільки ось в тренди не потрапило ще жодне, треба йти на танці", - написала вона.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Варто зауважити, що шанувальникам такі ролики сподобалися – про це свідчать сотні лайків та коментарів стосовно того, що вона виглядає просто неперевершено.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина футболіста Динамо зводить Instagram з розуму відвертими фото.

Як повідомляв портал "Знай.ua", дружина голкіпера київського "Динамо" Дениса Бойка Валерія порадувала своїх передплатників знімками зі своєю морською фотосесією.

Також "Знай.ua" писав, що для читачів підготували фото найпалкіших дружин українських футболістів.