Міністерство охорони здоров'я дало дозвіл на пропуск обмеженої кількості глядачів на матчі Прем'єр-ліги України з футболу. Про це йдеться в листі голови МОЗ Максима Степанова.

"За результатами проведення аналізу протиепідемічних ситуацій, які вводяться в регіонах України, досвіду європейських країн, які почали доступ глядачів до перегляду футбольних матчів, МОЗ України вважає можливим поступове залучення глядачів зокрема на матчі плей-офф УПЛ сезону 2019/20 рр. 25 і 29 червня в тестовому режимі", - зазначається в заяві.

У свою чергу голова Української асоціації футболу Андрій Павелко уточнив, що трибуни стадіонів, де відбуватимуться матчі, можна буде заповнити на 25%.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"Звичайно ж, крім дотримання дистанції, глядачі, як і всі учасники поєдинків, будуть також зобов'язані додержуватися й інших вимог карантинного режиму. Рішення МОЗ – це ще одна надзвичайно важлива перемога українського футболу над COVID-19", - написав Павелко.

За його словами, у разі позитивного досвіду проведення цих матчів і в умовах сприятливої епідемічної ситуації, в серпні МОЗ розгляне можливість допуску на сектори стадіонів вже 50% глядачів від загальної кількості наявних місць на стадіоні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, український спортивний агент В'ячеслав Заховайло назвав головних, на його думку, претендентів на пост тренера "Динамо Київ".

Як повідомляв портал Знай.uа, історична поразка Динамо в грі з Колосом: кволі спроби і драматичне пробиття в кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Також портал Знай.uа писав, ексдинамівець Громов із "Зорі" розніс гру з киянами.