Відомий український боксер, супертяж Олександр Усик відзначився новою порцією думок про майбутній бій з британцем Дереком Чісорою. Українець заявив, що готовий провести поєдинок без глядачів, якщо його вболівальникам заборонять бути присутніми біля рингу.

Про це стало відомо завдяки заяві Олександра Усика в одному з останніх його інтерв'ю, яке було опубліковано на каналі спортсмена в мережі YouTube.

Бій українця і британця може пройти без глядачів

За словами Олександра Усика, він гадки не має, чи будуть присутні глядачі на трибунах. Поєдинок хочуть провести з глядачами, тому що це буде цікавий бій.

Усик і Чісора, фото з вільних джерел

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Усик зазначив, що Дерек говорить, що хоче, щоб люди побачили, що відбуватиметься на рингу. В українця таке ж бажання. Зараз в США та інших країнах проводять поєдинки без глядачів. Олександр сказав, що вже дуже скучив і хоче боксувати.

"Мені без різниці, з глядачами буде бій або без них, але, звичайно, з уболівальниками буде набагато крутіше, тому що це атмосфера, драйв, - заявив Олександр Усик.

Також варто нагадати нашим читачам, що менеджер британського супертяжа Дерека Чісори Девід Хей заявив, що бій його підопічного з українським боксером Олександром Усиком буде дуже спекотним, адже останній ще не знає, у що в'язався. Про таке він розповів в інтерв'ю iFL TV.

До речі, бій Олександра Усика і британця Дерека Чісори відбудеться восени 2020 року. До цього боксери вже повинні були зустрітися 23 травня в Лондоні, але через карантин бій скасували.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Девід Хей пригрозив Усику і спрогнозував деталі бою з Чісорою: "Є шанси пережити це пекло".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Playboy" Ана Чері засліпила шанувальників великими грудьми і була покарана: "Тр*хни це".

Знай.uа писав, бій Дерев'янченко - Чарло: названо дату і місце поєдинку, карантин не завадить.