Столичний клуб "Динамо"підписав контракт з молодою українською зіркою Олександром Шевченком. Варто зазначити, що хлопцеві всього 14 років, грати він буде за молодіжні склади. Також даний трансфер порівнюють з нещодавнім приходом нового тренера Мірчею Луческу, тому як Саша прийшов до "Динамо" з "Шахтаря".

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню "brutfootball" в мережі Instagram.

Публікація brutfootball, скріншот: Instagram

"Бий-біжи "Динамо" підписало 14-річного Шевченка — одного з головних талантів академії "Шахтаря". Варто зауважити, що Олександру Шевченку всього 14 років, але його можна назвати справжньою зірочкою свого віку. Зокрема взимку Олександр допоміг "Шахтарю U14" виграти міжнародний турнір Minsk Cup 2020, де отримав приз найкращого нападника. Цікаво, що у фіналі було обіграно саме "Динамо".", - пишуть автори публікації.

Популярні новини зараз

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що як вже могли помітити віддані шанувальники столичного "Динамо" клуб провів перший поєдинок під керівництвом нового тренерського штабу і, власне, нового тренера Мірчі Луческу. Біло-сині розгромили "Верес" з рахунком 3:0. Відомо, що гра пройшла на клубній базі "Динамо" у Віті-Литовській. Кияни почали зустріч вельми активно, і вже на шостій хвилині рахунок було відкрито.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, нападник Динамо одружився на дівчині-красуні, вболівальники ніяк не намилуються.

Як повідомляв Знай.uа, українську чемпіонку Європи дискваліфікували через допінг - анульовано всі результати і грошові винагороди.

Знай.uа писав, судять не гірше за чоловіків: Монзуль та інші арбітри у футболі.