Колишній захисник київського Динамо Горан Попов розпочав діяльність в якості футбольного агента, повідомляє портал “Sport.ua”.

Як повідомляється, 35-річний ексфутболіст з Північної Македонії наразі працює в агентстві More then sport і вже встиг організувати свій перший трансфер: перехід на правах оренди до кінця сезону північномакедонського воротаря Деяна Ілієва з лондонського Арсеналу до польської Ягеллонії (Бялисток).

Горан Попов. Фото: dynamo.kiev.ua

В складі київського Динамо Попов відіграв три сезони — з 2010 до 2013 року. За чей час у футболці “Біло-синіх” північномакедонець провів 57 матчів, у яких забив 2 голи. Завершив кар’єру гравця Попов у Вардарі (Скопьє) влітку минулого року.

Нагадуємо, що вчора українська легкоатлетка Ярослава Магучіх встановила новий світовий рекорд у стрибках в висоту для спортсменок віком до 20 років.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", легендарный кенійський бігун і олімпійський чемпіон-2016 Еліуд Кіпчоге прокоментував намір Міжнародної федерації легкої атлетики World Athletics заборонити нову модель кросівок компанії Nike - Vaporfly ZoomX.

Також "Знай.ua" писав про те, що Міжнародна федерація легкої атлетики World Athletics має намір заборонити нову модель кросівок компанії Nike - Vaporfly ZoomX.