Відомий воротар Джанлуїджі Буффон, який кілька разів визнавався найкращим голкіпером у світі, відреагував на те, що Андреа Пірло був призначений головним тренером "Ювентуса". Відомо, що вони разом в 2006 році виграли Чемпіонат світу з футболу в збірній Італії.

Читайте Знай в Google News!

42-річний Буффон прокоментував призначення в соціальній мережі Twitter словами: "Тепер я повинен називати тебе Містер? Удачі в новому виклику, Андреа!”. Пірло молодше нинішнього голкіпера туринського клубу на рік, вони разом грали за" Ювентус " до 2015 року.

Пірло і Буффон, скріншот: Twitter

Андреа Пірло став тренером відразу ж після Мауріціо Саррі, якого звільнили наступного дня після вильоту "Ювентуса" з Ліги чемпіонів проти Ліона. Контракт з 41-річним фахівцем розрахований на два сезони і буде закінчений 30 червня 2020 року. За туринський клуб Пірло відіграв 164 матчі.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Ломаченко перед боєм з Лопесом не на жарт перелякав фанів: "У мене немає найголовнішого..."

Як повідомляв "Знай.ua", слідом за Луческу в " Динамо" прийшла зірка "Шахтаря" - всі перемоги ще попереду. Столичний клуб "Динамо" підписало контракт з молодою українською зіркою.

Знай.ua писав, що натовп діточок ледь не виліз на голову Роналду: "папа року"розплився в усмішці. Відомий португальський футболіст, вінгер туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду часто радує багатомільйонну аудиторію свого Instagram яскравими публікаціями з життя.