Олександр Зінченко - один з найвідоміших українських футболістів. Гравець успішний не тільки в своєму клубі, Манчестер Сіті, але і в особистому житті. Ще 12 березня в Манчестері він одружився на своїй обраниці – журналістці телеканалів "Футбол 1" і "Футбол 2" Владі Сєдан. Однак треба б і" проставитися " за таку справу.

Зінченко обдзвонив своїх друзів і колег по збірній. Записи цих розмов були опубліковані Youtube-каналом "Я знов в Манчестері". Особливо кумедною вийшла розмова Зінченка з колегою по англійській Прем'єр-лізі Андрієм Ярмоленком.

"Я ж тобі говорив, що забити потрібно в першій і останній грі, в першій щоб підписати, в останній – щоб продовжити", почав розмову Зінченко. "Та я це все знаю, малюк. Мені вже 30 років", парирував Ярмоленко. Зінченко запросив Андрія на весілля, яке відбудеться в Києві 24 серпня. "Точно в Києві, не в Радомишлі?", пожартував Ярмоленко. "Ні, там не варик", віджартувався Зінченко.

Також Олександр запитав, чи точно Ярмоленко буде в Києві. "Ну якщо Андрій Миколайович (Шевченко, прим) викличе в збірну, то точно будемо", сказав Ярмоленко. "Ні, ну якщо тебе не буде, я відразу скасовую все", заявив Зінченко своєму колезі по збірній.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Нагадавши, Європа відправиться в космос без Росії, доведеться діставати батут.