Фанати столичного футбольного клубу прорвалися на стадіон під час проведення матчу проти донецького "Олімпіка". Цим вчинком вони "привітали" румунського фахівця Мірчу Луческу з його дебютом в якості головного тренера київського "Динамо".

Про цей інцидент повідомляють Українські ЗМІ.

Перед стартовим матчем Прем'єр-ліги сезону 2020/2021, який відбувся 21 серпня на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського, кілька сотень "ультрасів" столичного клубу зібралися перед входом на футбольну арену, з тим, щоб продовжити акцію протесту проти призначення Луческу тренером біло-синіх. Повідомляється, що присутні активно вигукували кричалки "Суркіс - ганьба Динамо", а також "Луческу - додому".

На стартових хвилинах першого тайму кілька десятків фанатів "Динамо" прорвалися на трибуну, на якій продовжили декламувати образливі для Суркісів і Луческу кричалки, а також підпалили фаєри. Матч опинився під загрозою зриву через дим, що заполонив арену, проте він швидко розсіявся, а самі "ультраси" були виведені зі стадіону поліцією.

Фанати також представили нову пісню за мотивом відомого хіта "Сумно аж за край", яку вони присвятили братам Суркісам і Мірчі Луческу.

Сумно, сумно аж за край, Бо тренер Динамо - ржавий будулай, В місті завелись кроти, Їх сюди впустили суркіси-брати. Один із них ОПЗЖ-е, А інший шуби продає, Їх керівництво клуб на дно давно веде. І вже терпець урвався нам, Остання крапля був ЦИГАН! Цього ніколи не пробачимо ми ВАМ!


Нагадаємо, раніше Гармаш" на вихід", а Родрігеш, Супряга і Ледньов допоможуть Динамо.

Як повідомляв "Знай.uа", стали відомі всі учасники УПЛ наступного сезону.

Популярні новини зараз

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Також "Знай.uа" писав, що Карлос де Пена розкрив нові фішки "біло-синього" Луческу.