Турнір "Ліга Націй" триває, у національній збірної України знову дуже потужний суперник. Збірна під керівництвом Андрія Шевченка в суботу в Києві на НСК Олімпійський протистоятиме сильному супернику - національній збірній Німеччини. Після поразок 0:4 від Іспанії та 1:7 від Франції головне завдання "жовто-синіх" знову не програти з розгромним результатом.

Читайте Знай в Google News!

Всі ми прекрасно розуміємо, цілком ймовірно, що наша збірна не відповідає рівню збірних елітного дивізіону Ліги Націй, але програвати з таким рахунком і з такою грою в сучасному футболі може дозволити собі хіба що Мальта або ж Гібралтар (при всій повазі до цих збірних), але не Україна. Про прогноз на матч пише видання football.ua.

Збірна України по футболу, фото Instagram

Вся ця історія з коронавірусом в донецькому Шахтарі, звичайно ж, додає головного болю тренерському штабу. Хоча в розташування України прибули Бондар, Коваленко і Марлос, основними гравцями національної команди, які на даний момент виглядають просто-таки безальтернативно, є Тарас Степаненко і Микола Матвієнко. А ці двоє з відомої причини, на жаль, не зможуть допомогти українській збірній у найближчих матчах.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Прогнозовані склади, скріншот: football.ua

Також до збірної приїхав голкіпер Зорі Микита Шевченко. Андрій Миколайович ще й молодого Резника з Ворскли підтягнув після його поєдинку за молодіжку проти Румунії. Таким чином, в України вже є 3 воротарі і Олександру Шовковському не варто перейматися, що знову доведеться надягати рукавички.

У німців немає особливих проблем зі складом. Багато виконавців не змогли взяти участі в минулому товариському поєдинку проти Туреччини, але на матч проти України вони вже будуть готові.

Статистика особистих зустрічей:

6 ігор: 0 перемог України, 3 нічиїх, 3 поразки;

Забиті та пропущені голи:5:12;

Найрезультативніший матч: 3:3.

Також варто відзначити, що матч-відкриття нового реконструйованого НСК Олімпійський Україна грала якраз зі збірною Німеччини і тоді матч закінчився з рахунком 3:3. Той матч відбувся в далекому 2011–му році, але тоді також забивали гравці, які донині захищають кольори національної збірної - Андрій Ярмоленко та Євген Коноплянка у складі України, Тоні Кроос у складі Німеччини. А ще в тому матчі у складі українців грали Андрій Шевченко і Роман Безус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українці "зламали" можливість купити квитки на матч "Динамо" в Лізі чемпіонів.

Як повідомляв Знай.uа, український чемпіон Берінчик ледь не проміняв бокс на футбол: на бій у футболці "Зорі" замість халата.

Знай.uа писав, чемпіонку світу жорстко присоромили, не повіривши, що вона жінка: "У ролі кого я по життю, і в ліжку".