Український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк розповів, що захворів коронавірусом. І в зв'язку з цим відбулися зміни в передачі. Про це він повідомив у своєму Facebook.

Ведучий розповів, що у зв'язку з цим вперше за 20 років програма пройде в повторі. Ще жодного разу його хвороба не ставала причиною такої затримки випуску, проте життя внесло свої корективи.

"на 5му, о 19:30 - "Кондратюк у понеділок". Але це буде повтор однієї з програм. Чому так? Ведучий хворіє на Ковід... Маю надію, я скоро вичухаюсь! Старію .... За 20 років "Караоке на майдані" не було жодного повтору, пов'язаного з хворобою ведучого. Щоправда, КНМ не виходило в прямому ефірі #нехворійте! #бережітьсебе! UPD Дякую за побажання одужати ",- сказано в повідомленні.

Ігор Кондратюк, фото Instagram

Шанувальники не пройшли повз важливого повідомлення. Всього за лічені години пост набрав понад 2,5 тисяч лайків. Вони написали безліч побажань одужання і міцного здоров'я. Також Фанати висловили надію, що хвороба пройде в легкій формі і без наслідків. Вони відзначили, що коронавірус дуже підступний і важливо здавати аналізи крові і не розслаблятися.

Популярні новини зараз

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Показати ще

"Ігоре! Одужуй! Дай Боже в легкій формі! Здай повний комплекс аналізів крові, не розслабляйся, це дуже підступна штука. Сподіваюсь, в тобі є лікарі-профі!", "Швидкого вам одужання без наслідків, пане Ігоре.Каланчак.", "Будьте здорові.Нехай все минеться швидко і без ускладнень.Поважаємо вас і чекаємо нових випусків"понеділків".", " Обов'язково вичухаєтесь! Якнайшвидшого одужання вам і легкого перебігу хвороби!", "Здоров'я міцного! Ви супер в будь-якій програмі!!! Мені дуже подобався з вами перші х фактор! Дуже теплі спогади, а караоке це шедевр!", "Легкого перебігу хвороби і швидкого повного одужання! Чекаємо на живі етери!", "То не ви старієте, то хвороби міцнішають і муттують. Але і це подолаємо і переживемо! Одужуйте швидше!", "Нехай Матінка Небесна допоможе Вам ,пане Ігорю,швидко здолати хворобу! Дуууже чекатимемо ваших нових етерів!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Кондратюк запропонував актуальний подарунок на 14 лютого.

Як повідомляв "Знай.uа", Кондратюк показав сім'ю і розчулив визнанням.

Також "Знай.uа" писав, що Ігор Кондратюк показав, як він економить на комуналці, різниця понад 30 тисяч.