Тренер "Зважених та щасливих", спортсменка і колишня дружина В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська частенько ділиться c шанувальниками будь-якими порадами і кадрами з особистого життя, в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 500 тисяч чоловік.

А зараз в ефірі телепередачі" Життя відомих людей " з'явилася серія з невеликим інтерв'ю з Мариною. У цьому епізоді розповідається, як вона поверталася до нормального життя після скандального розлучення.

Марина Боржемская, фото: Instagram

В Instagram-акаунті проекту були показані невеликі фрагменти випуску. Боржемська висловилася про те, як забезпечувала дітей після події і який чоловік готує їй сніданки.

"Я залишилася одна. Мені було куди йти, у мене були батьки і я прийшла до них. Але у мене була моя зарплата і все. Я не чекала взагалі ні від кого допомоги, правда", - каже спортсменка і зірковий тренер.

"На жаль, на відчай і депресію часу у Марини не було. Престижний статус телезірки сам прогодувати сім'ю не міг, та й материнський обов'язок забезпечити синові і доньці нормальне дитинство - не дозволяв сидіти склавши руки в очікуванні кращих часів. Робочий день, що починався на світанку, був для неї тоді звичайною справою", - повідомляє закадровий голос у цьому випуску.

Нещодавно, як повідомляється, Марина Боржемская вперше за кілька років зважилася піти на побачення з людиною, ім'я якого, все ж, розголошувати не стала. Однак досвід виявився негативним.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Нагадаємо, Боржемская дала поради, як не дати обвиснути шкірі після схуднення

Як повідомляв "Знай.ua", тренер "Зважених та щасливих" Боржемська оголила попу і похвалилася тілом мрії

Знай.ua писав, Боржемська стане новою "Холостячкою"? Тренер оцінила свої шанси на місці Мішиної