Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі чекають на другу дитину — їхнє щастя помітне неозброєним оком.

Один із фан-акаунтів Меган Маркл і її чоловіка принца Гаррі опублікував милу сентиментальну світлину. На якій пара зображена в саду. На руках у матері її син, чітко видно, що вона знову вагітна на останніх тижнях цього процесу. Фанат пари написав: “Зрештою, все було саме заради цього”, маючи на увазі, що це було заради цієї сімейної ідилії в тиші і захисті поруч з дітьми.

Публікація вийшла на фоні того, що Меган Маркл та принц Гаррі дали розлоге інтерв'ю американській журналістці і телеведучій Опрі Вінфрі. Зміст інтерв'ю тепер обговорює увесь світ.

Проте не всі розчулилися після цього інтерв'ю. Ненависть і зверхність, нерозуміння і мізогінія знову розквітла в дописах таблоїдів, блогерів і звичайних користувачів Інтернету по всьому світу. Що ж відбулося насправді в королівській родині - невідомо.

У розмові з Вінфрі Гаррі розповів, що велика кількість членів королівської родини виявилися расистами, до чого він не був готовий. Так, його могли запитати про насиченість чорного кольору шкіри майбутньої дитини принца. Гаррі не назвав імена цих членів родини, що нині спровокувало цілу хвилю популярних обговорень і навіть тоталізаторів: “хто ж расист у Віндзорів”?

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Меган також розповіла, що тиск на неї був настільки великим, що в якийсь момент вона зрозуміла, що більше не хоче жити і думає про суїцид. Вона звернулася по підтримку в одну зі служб королівського палацу. Їй відмовили у допомозі, тому що це могло би спровокувати хвилю негативних пліток навколо королівської родини. Також, за словами пари, королівська родина не прагнула захистити молоду герцогиню від папараці та нападок преси.

Окрім того, пара повідомила, що цього разу вони чекають на дівчинку. У маленького Арчі буде сестра.

Раніше ми повідомляли, Меган Маркл дала інтерв'ю в діамантовому браслеті принцеси Діани і плаття за 120 тисяч.

Як повідомляв "Знай.uа", Єлизавета II відвернулася від онука Гаррі через скандальне інтерв'ю.

Також "Знай.uа" писав, що Меган Маркл в небезпеці, принц Гаррі зізнався Опрі про страх повторити долю Діани.