Зазвичай огірки, як і інші овочі, починають посівати навесні. Щоб урожай плодів вийшов щедрим і смачним, слід пам'ятати про головні правила, якими користуються досвідчені городники.

1. Перед посівом за 5-6 днів землю слід пролити гарячою водою і 1 ст. ложкою мідного купоросу на відро води, закрийте плівкою.

2. Поливати огірки потрібно лише теплою водою ввечері.

3. Підживлення: люблять дріжджі, 100 гр. дріжджів на 1 відро, 1 годину настояти, пролити, підгодувати 1 стакан настою на кущик, пролити. Найкраще погодування: кропива з золою, ось її і поставте в теплицю.

Огірки, фото: pixabay.com

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

4. Зробіть каркас для плетені по верху.

5. Рихлити рекомендується дуже обережно, намагаючись не пошкодити коріння.

6. Поставте відро з гнойової рідиною або травою.

7. Обприскування від хвороби 1 літр знежиреного молока + 20 крапель йоду на відро води. Як профілактика 1 раз на два тижні, можна додати господарського мила... Можна слабким розчином марганцівки.

Раніше ми писали про те, як приготувати безпечну альтернативу токсичним пестицидам. Проти шкідників і хвороб – як підгодовувати рослини добривом з цибулиння.

Нагадаємо, коли висаджувати на розсаду і в грунт капусту, огірки та інші культури: поради городникам.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарські рослини від застуди та бронхіту: варто знати, що потрібно збирати в березні та квітні.

Також портал Знай.uа писав, що цілюще дерево життя каланхое врятує вас від багатьох бід: лікувальні властивості звичної рослини.