Співачка з Великобританії протягом 17 років не стригла своє волосся, завдяки чому зачіска зробила її відомою на весь світ.

Детальніше про це пише Daily Mail.

Мешканка Великобританії Зіба Келлі поки не сильно відома своїми вокальними даними, проте встигла отримати славу завдяки розкішній зачісці. Справа в тому, що з 13 років дівчина відмовилася відвідувати перукаря і зістригати волосся.

"Я дивилася на принцес з мультфільмів, які йшли по телевізору, і розуміла, що хочу довге волосся. Причому в моїй голові вони були найдовшими в світі — чим більше, тим краще", - розповіла Келлі.

Зіба Келлі в дитинстві / фото: Гліб Мінікін

Популярні новини зараз

Такі платіжки тільки в кошмарах сняться: скільки віддамо за газ і світло цього літа

ПриватБанк заблокував рахунок: що треба робити відразу

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Батьки юної мешканки містечка Лафборо не стали сперечатися з дочкою і допомагали їй доглядати за пишною шевелюрою. Дівчина розповіла, що з тих пір жодного разу не відвідувала перукаря і лише матері дозволяла іноді обстригати посічені кінчики.

Келлі Зіба зізналася, що волосся почало рости дуже швидко, а коли довжина була вже нижче попереку дівчина зрозуміла, що досягла бажаного, але вирішила продовжити експеримент. Зараз їй 30 і довжина її волосся досягає 182 сантиметрів. Співачка заявила, що мокрими її волосся важать близько двох кілограм. Незважаючи на те, що носити їх досить важко, дівчина відмовляється їх зістригати.

Зіба Келлі / фото: Гліб Мінікін

"Я дуже рідко виходжу з дому одна і ніколи не їжджу на ескалаторах. Це просто небезпечно для мого життя. Не рятують навіть каблуки. Перші кілька років у мене сильно боліли голова і шия. Коли я приймаю душ, я вішаю локони на гачок, щоб зняти вагу з плечей. Я можу голову по півтори години, а розчісуюся близько години", - пояснила Келлі.

Є в цьому і свої плюси-Келлі Зіба є володаркою найдовшого волосся у Великобританії і її єдиною конкуренткою є принцеса Рапунцель.

Нагадаємо, що "сталева" тернополянка надихнула всю Україну рекордом: вмію все без рук, навіть макіяж.

Як повідомляв портал Знай.uа, патрульна з Хаькова Юлія Герус В черговий раз стала чемпіонкою України з пауерліфтингу.

Також Знай.uа писав, що у скутої ланцюгами пари з Харкова почалися проблеми: всі руки в виразках.