Для того, щоб влітку зібрати рясний урожай полуниці, потрібно переконатися, що на грядці переважають кущі жіночої статі.

Варто пам'ятати, що найчастіше плодоносять саме жіночі рослини, a чоловічі хоч і дають невелику кількість ягід, відповідають вони, в основному, за запилення жіночих кущів.

Так, 10 чоловічих кущів здатні запилити до 100 жіночих кущів, ось і дивіться, скільки буде потрібно чоловічих кущів на грядці.⁣

Крім того, чоловічі кущі дуже сильно розростаються.⁣ Вуса y них з'являються на початку літа і ростуть постійно, тоді як y жіночих кущів вуса з'являються лише до кінця липня.

Тому це поширена історія: кущів полуниці багато, a урожай ніякий. Відповідь очевидна: грядку зайняли чоловічі рослини! Тому треба навчитися відрізняти чоловічі кущі та вчасно від них позбавлятися.⁣

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Полуниця, фото з вільних джерел

1. Чоловічі рослини мають яскраве смарагдове забарвлення.

2. Листя і квіти великі.⁣

3. Ягоди дрібні та їх мало.

4. Вуса з'являються в червні і весь сезон.

5. Сердечко розетки витягнутої форми, дрібне.⁣

кущі полуниці, фото з соцмережі

Раніше ми писали про те, як приготувати безпечну альтернативу токсичним пестицидам. Проти шкідників і хвороб – як підгодовувати рослини добривом з цибулиння.

Нагадаємо, коли висаджувати на розсаду і в грунт капусту, огірки та інші культури: поради городникам.

Як повідомляв портал Знай.uа, лікарські рослини від застуди та бронхіту: варто знати, що потрібно збирати в березні та квітні.

Також портал Знай.uа писав, що цілюще дерево життя каланхое врятує вас від багатьох бід: лікувальні властивості звичного рослини.