Україна за рік піднялася на 13 позицій у рейтингу найщасливіших країн світу.

Зараз наша держава займає 110 місце з 149, за версією World Happiness Report 2021, враховуючи показники ВВП на душу населення, соціальної підтримки, щирості людей, сприйняття корупції та прогнозована тривалість життя.

Скріншот: World Happiness Report

Перше місце в цьому рейтингу продовжує займати Фінляндія вже чотири роки поспіль. На другому місці розташовується Данія, далі-Швейцарія. У ТОП-10 знаходяться Ісландія, Нідерланди, Норвегія, Швеція, Люксембург, Нова Зеландія і Австрія.

А ось в самому кінці рейтингу World Happiness Report 2021 можна помітити Руанду, Афганістан і Зімбабве. Щасливіше України в рейтингу Алжир, Грузія, Венесуела, Марокко, Пакистан, Туреччина і Південна Африка. У торішньому ж рейтингу Індексу щастя наша країна займала 123-е місце.

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

За версією ООН Україна ж знаходиться на 69-му місці, а Фінляндія все так і знаходиться на першому місці. Однак за нею в списку організації Об'єднаних Націй розташовується Ісландія.

Скріншот: World Happiness Report

Нагадаємо, наступник Вірастюка Новіков показав світу силу України: відрив від суперників колосальний. 24-річний український силач Олексій Новіков знову переміг у міжнародних змаганнях.

Як повідомляв "Знай.ua", Тернопіль потрапив у крутий рейтинг, обскакавши Київ і Дніпро: маленька Європа. У мережі опублікували рейтинг "Прозорість міст і регіонів України", в який потрапили 50 українських міст.

Знай.ua писав, Київ опинився на дні рейтингу міст світу за якістю життя - гірше тільки в Нігерії