Сьогодні ми з вами навчимося готувати дуже смачний і м'який хліб без використання духовки - на сковороді. Однак і в ній можна.

Для цього нам з інгредієнтів знадобляться 30 грам дріжджів, чайна ложка цукру, 150 мілілітрів теплої води, стільки ж кефіру, 1,5 чайної ложки солі, 500 грам борошна і дві столові ложки масла.

Хліб на сковороді, скріншот: Youtube

Приготування починається з дріжджів, цукру, кефіру і води, які необхідно перемішати і згодом залишити, щоб побродило. Далі потрібно додати цю опару - "підготовче" тісто - до борошна разом з сіллю.

Після чого відбувається замішування тіста протягом хвилин восьми, щоб воно стало м'яким і еластичним. В кінці вливається масло і втручається в тісто. І залишається протягом години, щоб підійшло.

Популярні новини зараз

Надія на мікрохвильовку? В Україні почали виписувати величезні штрафи власникам газових плит

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Залишається тільки сформувати хліб, викласти його в сковороду, попередньо змащену маслом, почекати близько 15-20 хвилин, поставити на найменший вогонь і готувати таким чином десь годину. Далі хліб перевертається і знову готується годину.

Нагадаємо, домашні біляші з фаршем, від яких не відірватися: з цим рецептом впорається кожен. З цим простим рецептом впорається кожен, порадувавши себе і своїх рідних дивовижним ласощами.

Як повідомляв "Знай.ua", крабовий салат з сиром-косичкою — новий смак традиційної страви, доступний кожному

Знай.ua писав, Молдавські ковбаски без оболонки і без особливих зусиль: рецепт для ідеального пікніка. Мінімум двічі необхідно пропустити м'ясо через м'ясорубку.