Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

Нещодавно на телеканалі "1+1" стартував культовий проект "Голос країни" 11 сезон, а разом з ним з'явилися і нові інтриги. Крісла зіркових тренерів цього року зайняли Тіна Кароль, Надя Дорофєєва, Олег Винник і Монатік, прикувавши до себе погляди тисяч українців.

На офіційному акаунті "Голосу" в Instagram по завершенню вокальних боїв з'явилося несподіване відео, на якому шанувальникам проекту показали, як будуть проходити оновлені нокаути. Виявляється, цього року до зіркових тренерів приєднаються ще й знамениті радники, які допоможуть їм вибрати фіналістів.

Так, радником Олега Винника став Іван Дорн, який трепетно назвав співака своїм старшим братом, порадницею Монатіка - Юлія Саніна, Наді Дорофєєвій допомагатиме Alyona Alyona, а Тіні Кароль - Дан Балан, з яким виконавиці приписують роман не перший рік. У тизері вже показали коротенький уривок шоу, де Балан романтично закрутить Кароль в танці, також Дан, сидячи в кріслі, ніжно назвав Тіну "крихіткою", зазначивши, що "татко повернувся".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату