Без ознак життя у власній квартирі знайшли тіло колишнього начальника транспортного управління справами президента РФ 72-річного Дмитра Аносова.

Згідно з попередніми даними, чоловік наклав на себе руки. Про це повідомляють російські ЗМІ, зокрема "Московський комсомолець".

Відомо, що тіло чиновника виявили вранці у вівторок, 23 березня, у його квартирі на Ленінградському проспекті в Москві. Співробітники поліції встановили, що Аносов наклав на себе руки.

Швидка допомога, фото: РИА Новости

За даними російських ЗМІ, дружина загиблого розповіла співробітникам правоохоронних органів загадкові деталі загибелі чоловіка.

Популярні новини зараз

В Україні пенсіонерам почали повертати "оновлені" виплати: у ПФУ визнали помилку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Виявилося, що близько трьох років тому помер його друг. А після загибелі товариша Дмитро Аносов часто говорив, що піде з життя так само. У репортажі РЕН ТВ уточнили, що поруч з тілом Аносова лежав іменний пістолет.

Як зазначається, Дмитро Аносов у минулому очолював транспортне управління УДП, був нагороджений численними медалями і грамотами за свої досягнення.

Швидка допомога, фото: РИА Новости

Нагадаємо, дівчина кілька хвилин тримала напівголого чоловіка звисаючим з балкона догори дригом. Перехожі ледь встигли врятувати чоловіка, який був на волосок від загибелі

Як повідомляв портал "Знай.ua", охоплений епідемією Київ накрила хвиля самогубств. В Києві жінка наклала на себе руки вистрибнувши з вікна лікарні

Також "Знай.ua" писав, що підозрювана у вбивстві київської поліцейської "розплакалася" перед судом: "У мене діти...". Поки що суд відправив підозрювану під арешт на два місяці