Скоро глядачам покажуть новий випуск найзагадковішого детектив-шоу на українському телебаченні "Маска", учасниками якого стали українські зірки – актори, музиканти, коміки, спортсмени, політики, ведучі та співаки. Але їх особистості – таємниця, розгадати яку повинні глядачі.

Так, на офіційній сторінці "Маска Україна" в соцмережі Instagram заінтригували новим епізодом, який покажуть в суботу, 27 березня. На опублікованій фотографії зображений повелитель вовчиць Олег Винник. А в підписі вказується, що детективи не можуть заснути, думаючи, хто ховається під маскою.

" Зіркові детективи втратили сон і вже не можуть дочекатися, який герой зніме маску наступним! Пишіть ваші припущення в коментарях 👇 Дивіться новий випуск гіпершоу Маска вже цієї суботи, 27 березня о 21:00 на каналі Україна!" - йдеться в публікації.

"Сонце, або Бабка - дуже цікаво хто там!!! На Циклопчика ще хочеться подивитися, і Носорога залишаємо для Олі на десерт 😂", "Не цікаво вже дивитися і слухати циклопа і жабеня 🥱", - зазначили коментатори.

скріншот

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни".

Нагадаємо, Олег Винник ніжно заспокоїв збуджену Тіну Кароль: "Коли не хочеш пояснювати".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник, Оля Полякова, Руслана та інші зірки зібралися разом заради важливої мети: буде вибух.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зізналася, чим пожертвувала заради "Маски": "Моя Кім мала дискомфорт".