Відома українська співачка Анна Сєдокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram.

Нещодавно знаменитість виклала відверте селфі в дзеркалі, зроблене у власних апартаментах з панорамними вікнами. Так, артитка похвалилася масивними букетами червоних троянд, які красувалися на підлозі у високих прозорих вазах, а також приміряла пікантне вбрання - облягаюче боді тілесного кольору на тонких бретелях, яке створювало ілюзію оголеності і туфлі-човники на підборах.

При цьому Анна не упустила можливості блиснути голими сідницями, поки до неї в кадр потрапив відданий друг - їх з чоловіком Янісом Тіммою пес на прізвисько Мамба.

"Ну нарешті придатний контент, подумав Мамба і зайшов в кадр .."

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "у мене раніше теж було багато таких фоток.Але потім я підняла собі самооцінку і попу виставляти більше не хочеться.", "Я не зрозумію в чому суть викладати п'яту точку??? Це питання ???", "Сину своєму покажіть це фото️️", " якби не підпис, то собаку б і не помітили! 😍 🔥 ❤ ️ ", "Навіщо🤷 ♀️","хороший контент, вау".

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анна Сєдокова виклала серію фото з маленьким сином Гектором, який вкусив її за п'яту точку.

Також знаменитість відпочивала в Туреччині.

А ще Сєдокова сексуально потерлася об стіни, знявши це на відео.