Відомий український шоумен Андрій Джеджула порадував фанатів новим знімком на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Там він розповів про тимчасовий целібат.

Таким чином повідомляється, що спочатку він неусвідомлено вступив на цю стезю, а потім почався Великий піст.

Целібат в цілому-відмова повністю від інтиму, партнера, і в принципі це обітниця безшлюбності. Але, як зізнається шоумен, це явно не для нього.

"Я шалено люблю процес і ніколи б не зміг повністю відмовитися від с*кса" - пише він.

Однак, вирішило все ж спробувати в якості експерименту, до яких підвели обставини. У такий спосіб він хоче також перевірити свою силу волі.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

"Спочатку тебе долають думки, бажання, концентрація слабшає! Як і в питаннях позбавлення від звичок, є кризовий термін, по проходженню якого, ти перестаєш бути заручником потягу! Знаходиш задоволення в інших речах і заняттях! І як показує практика, все у Вашому житті підвладне самоконтролю! Все у вас в голові!" - продовжив публікацію чоловік.

Андрій Джеджула, фото: Instagram

На момент Великого посту потрібно привести думки в порядок, думати про духовне усвідомлювати те, чого ви хочете. Потрібно подумати про близьких, творчості, а також роботі. Але, головне не робити все це в поспіху.

А ось що стосується інтимної близькості, ведучий провів аналогію з їздою на велосипеді і умінням дихати - як тільки ви цього самі захочете, все повернеться назад.

Коментарі під постом Андрія Джеджули, фото: скріншот

Якщо пiдписники вгадають скільки днів вже пройшло з початку експерименту, Андрій Джеджула переведе 300 гривень на карту, а за найцікавіший коментар відразу 500.

Нагадаємо, побита Андрієм Джеджулою дружина народила доньку: помиритися

Як повідомляв " Знай.ua", дружина Джеджули після домашнього насильства народила дитину: Андрій особисто "приймав" пологи

"Знай.ua" писав, дружина Джеджули після насильства і загрози викидня народила, названо ім'я крихти: "Це любов..."