На сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України, яким зараз виступає Зеленський Володимир Олександрович, щодня публікується безліч петицій з боку простих українців.

Вчора, 5 квітня 2021 року, з'явилася вимога з боку Михайленка Анастасії Андріївної. Назва петиції говорить - "Президенту України Володимиру Олександровичу, що до заборони пластику і будівництві заводів по знищенню відходів людських".

Володимир Зеленський / фото: сайт президента України

Петиція містить вимогу про припинення вивезення сміття за місто, так як його там періодично підпалюють і цим доводиться дихати українцям. Слід побудувати завод з переробки сміття, а також заборонити використання пластикових пакетів, і перейти на паперові та ганчіркові.

"Припинити звезення сміття за місто. Його періодично підпалюють і ми цим дихаємо. Будувати завод з переробки сміття. Заборонити вживання пластикових пакетів! Перейти на паперові і ганчіркові. Кожен політиленовий пакет розчиняється 100-200 років! Не дамо пластику знищити нашу природу, тварин і людей!", - йдеться в тексті петиції.

Популярні новини зараз

Пил, грози, спека і навіть бурі: синоптики попередили українців про аномальну погоду влітку

Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

Відучора петиції вдалося зібрати близько 13 голосів. Однак необхідно 25 тисяч, щоб вона пішла на розгляд Президента. Для цього у петиції є 91 день.

Петиція на сайті президента, скріншот: petition.president.gov.ua/

Нагадаємо, перехід на зимовий час вимагають скасувати, українці у відчаї: "Незручно для 80% громадян"

Як повідомляв "Знай.ua", Українка поскаржилася на погрози сім'ї, вдома маленька дитина: "Хочеться піти з життя, щоб дали спокій"

Знай.ua писав, російська мова в Україні: президент Володимир Зеленський отримав несподіване завдання, дуже просять