Хлопець відправив своїй дівчині фотографію піци і несподівано зруйнував їхні стосунки, адже дівчина таким чином розкрила зраду.

Його подруга несподівано для всіх побачила на знімку єдину деталь, яка і розставила все по поличках. Однак помітити у кадрі неладне не так вже й просто. Про те, як вона розкрила зраду блогерка з ніком korablitta розповіла у Tik Tok.

Переписка, кадр з відео

Дівчина розповіла, що лише листувалася зі своїм хлопцем, цікавившись його справами. Ніщо не передвіщало біди. І ось у відповідь той скинув фотографію піци, яку начебто замовив для себе.

Проте у куточку знімка дівчина помітила два пальці з довгими нафарбованими нігтями. Вона одразу зрозуміла, у чому справа. Їхнім стосункам у цю мить настав кінець.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Показати ще

Блогерка вирішила оригінально відповісти своєму вже колишньому хлопцю. У відповідь дівчина зняла короткий відеоролик, у якому показала переписку з хлопцем, а також потрясла перед камерою рукою з коротким манікюром.

Нагадаємо, хлопець покинув дівчину відразу після пологів і пішов до тещі: "Мама обіцяла допомогти...". Виявилося, що інтрижку коханцям вдалося приховувати пів року

Як повідомляв портал "Знай.ua", чоловік-зрадник Корольової Тарзан продемонстрував оголене тіло рибам: "Ляпота". Наташа Корольова безсоромно поплескалася у ванній просто неба, Тарзан все зняв на камеру

Також "Знай.ua", пампушка Alyona Alyona похвалилася своїми завидними формами в мереживному ліфчику. Alyona Alyona показала відвертий момент