Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом з Волині. Як зробити смачний, а головне натуральний березовий сік.

Таким чином повідомляється, що ролик опублікований на You Tube каналі чоловіки, де за ним стежить вже понад 78 тисяч осіб.

Тисячі українців на початку весни збирають з беріз сік, а потім закривають його в банках з різними наповнювачами. Так робить і Ольга Лозовська з родиною на Волині.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

Вони все спускають сік з беріз, і закривають з апельсинами, шипшиною, і навіть з м'ятними цукерками.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Показати ще

У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру, і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити накип'яченим березовим соком, навіть не потрібно розбавляти водою.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

За сезон сім'я може закрити приблизно 50 таких банок.

Всередину банки можна класти те, чого душа захоче-апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.

Рецепт березового соку, фото: скріншот з відео

І далі просто закочує його в банки. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніше і корисніше, ніж магазинні.

Нагадаємо, Рубана домашня ковбаса: як приготувати натуральний продукт своїми руками. Рубана ковбаса виходить дуже ніжною і соковитою

Як повідомляв портал "Знай.ua", справжні Галицькі крученики: ніякі котлети і відбивні з ними не зрівняються. Рецепт справжніх галицьких кручеників

Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними