Відомий український телеведучий Костянтин Грубич поділився рецептом з Волині. Як зробити смачний, а головне натуральний березовий сік.
Таким чином повідомляється, що ролик опублікований на You Tube каналі чоловіки, де за ним стежить вже понад 78 тисяч осіб.
Тисячі українців на початку весни збирають з беріз сік, а потім закривають його в банках з різними наповнювачами. Так робить і Ольга Лозовська з родиною на Волині.
Вони все спускають сік з беріз, і закривають з апельсинами, шипшиною, і навіть з м'ятними цукерками.
Сніг та морози до -15°: українців попередили про найхолоднішу зиму за останні роки
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі
Подачу газу тимчасово припинять: газовики попереджають українців про ремонтні роботи до кінця листопада
У трилітрову банку потрібно кинути п'ять столових ложок цукру, і половину ложки лимонної кислоти. Потім все це просто варто залити накип'яченим березовим соком, навіть не потрібно розбавляти водою.
За сезон сім'я може закрити приблизно 50 таких банок.
Всередину банки можна класти те, чого душа захоче-апельсини, шипшина, м'ятні цукерки, і навіть гілочку смородини, яка також дає смак.
І далі просто закочує його в банки. Ольга каже, що це натуральний сік, і він набагато смачніше і корисніше, ніж магазинні.
Нагадаємо, Рубана домашня ковбаса: як приготувати натуральний продукт своїми руками. Рубана ковбаса виходить дуже ніжною і соковитою
Як повідомляв портал "Знай.ua", справжні Галицькі крученики: ніякі котлети і відбивні з ними не зрівняються. Рецепт справжніх галицьких кручеників
Також "Знай.ua" писав, пишні оладки без яєць на кефірі: проста вечеря за лічені хвилини. Готуються швидко і виходять дуже пишними