Відома українська співачка, тренерка шоу "Голос країни", телеведуча проекту "Танці з зірками" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram.

З недавнього часу знаменитість підкорює соціальну мережу Patreon, де ділиться з шанувальниками закуліссям особистого життя. Так, на одному з фан-акаунтів Тіни з'явився яскравий відео-уривок, де зірка влаштувала незвичайні танці, позуючи в затишній домашній обстановці.

Артистка приміряла стильний спортивний костюм-оверсайз бежевого кольору, доповнивши образ намистом і золотими сережками-кільцями, зібравши золоте волосся в недбалий пучок. Тіна "запалювала" під ритмічну музику, вражаючи натуральністю без краплі макіяжу на обличчі.

Варто відзначити, що далеко не всі шанувальники Кароль з першого разу впізнали свого кумира, адже звикли бачити виконавицю в більш елегантних вбраннях.

Фолловери не пройшли повз, але їх думки кардинально розділилися: "Аахх, танці Тіни це щось😂❤️", " суперова ти, Тіночка🔥🔥🔥❤️❤️❤️", "здалеку на Тіну схожа", " це занадто мило😍", "це не Тіна.", "Класна 😍".

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Нагадаємо, господиня Тіна Кароль "осоромилася" на кухні, забалакалася і приготувала туфлю

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату