Стало відомо про те, що під Одесою знайшли тіло повішеної пацієнтки психіатричної лікарні. Деякий час перебувала в розшуку.

У лісосмузі на трасі Одеса - Київ, в районі Алтестово, було знайдено тіло повішеної жінки. Вона значилася пацієнткою психіатричної лікарні, але, ще влітку минулого року втекла з установи. Відтоді її ніхто не бачив.

59-річна жінка відпросилася у лікаря в магазин, сталося це в червні 2020 року. Назад вона не повернулася, вдома також не з'являлася.

Знайшли тіло жінки, фото: Instagram

Син жінки відразу ж заявив про зникнення жінки співробітникам правоохоронних органів, але, пошуки залишалися безуспішними.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Коли тіло жінки виявили, воно вже встигло неабияк розкластися. За попередньою інформацією смерть настала практично відразу після відходу з лікарні, але, місцеві жителі виявили її тільки зараз.

Співробітники правоохоронних органів припускають, що це було самогубство, але, варіант, що їй допомогли покинути цей світ не був виключений. Розслідування триває.

Нагадаємо, що раніше в Одесі було знайдено тіло 10 річного хлопчика-дитину знайшла повішеною власна мати, коли повернулася додому.

Поліція / скріншот з відео

Жінка знайшла хлопчика на дверях його кімнати. Він прив'язав до ручки пояс халата і вирішив звести рахунки з життям. Про сім'ю відомо, що вони живуть без батька, а мати працює викладачем у школі.

Нагадаємо, раніше На Прикарпатті жінка виявила немовля на порозі-мати-Зозуля була ближче, ніж думали

Як повідомляє портал "Знай.ua" Під Харковом горе-мати викинула немовля в покинутий туалет-вдома чекають четверо дітей

Також "Знай.ua" писав, що Під пологовий будинок у Києві підкинули немовля із запискою- " подарувала колі шанс"