Тетяна Литвинова з "МастерШеф" поділилася простим способом розфарбувати крашанки на Великодні свята, для якого потрібні лише паперові серветкі і харчова плівка.

Відеорецепт з'явився на YouTube-каналі Тетяни Литвинової.

"Лише 2 складники і 10 хвилин! Фарбовані яйця (або крашанки) - воістину обрядова їжа і повноцінний символ великодніх звичаїв. У кожній родині щороку фарбують яйця на Великдень і це вже ціла традиція. Сьогодні я приготую великодні яйця своїми руками настільки швидко і красиво, наскільки це можливо!", - написала вона. Тетяна Литвинова

Крашанки від Тетяни Литвинової, скріншот з відео

Крашанки від Тетяни Литвинової, скріншот з відео

Популярні новини зараз

Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування

Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять

Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція

Пенсіонерам приготували доплати: хто отримає надбавку до пенсії понад 2 тисячі гривень

Показати ще

Крашанки від Тетяни Литвинової, скріншот з відео

На кожне яйце потрібно буде по три паперові серветки. Також необхідні харчові барвники та рукавички під час процесу фарбування.

Яйця перед варінням попередньо витримати у сольовому розчині. А перед фарбуванням добре витерти й загорнути у серветку у вигляді цукерки. Тепер нанести барвник. Головне - добре просочити серветку.

Перед тим як приступити до наступного яйця, готове загорнути у харчову плівку. Крашанки можна зробити однотонними або різноколірними за вашими побажаннями. Потримати яйця у фарбі достатньо протягом 2-3 хвилин. А профарбовану серветку можна використовувати й двічі.

Нагадаємо, ідеальний сімейний рецепт паски до Великодня 2021 від Тетяни Литвинової з "МастерШеф". Тетяна Литвинова поділилася ідеальним рецептом паски

Як повідомляв портал "Знай.ua", червоний борщ до сала з часничком: справжній український рецепт для козаків. Правила, завдяки яким борщ збереже красивий червоний колір

Також "Знай.ua" писав, Тетяна Литвинова з "МастерШеф" порадувала пісним рецептом вінегрету: "Авокадо, водорості і гриби". Тетяна Литвинова показала оригінальний рецепт вінегрету