38-річна зірка "Дому-2" і відома блогерка Олена Водонаєва опинилася в лікарні з мікроінсультом.

Детальніше про це дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram.

У вівторок, 20 квітня, Альона Водонаєва опублікувала кілька сторіс, в яких розповіла, що потрапила в реанімацію. Дівчина обійшлася короткими сторіс, які не наповнила особливо інформацією, оскільки сама не знала, що з нею сталося.

Вже 21 квітня Водонаєва зробила цілий пост на цю тему, Де в подробицях описала ситуацію. Виявляється, блогершу госпіталізували з мікроінсультом. Він стався у неї у вівторок близько 12 години дня. Вона помітила, що у неї заплітається язик, вона не може розбірливо говорити і навіть пити воду. Рідні викликали їй швидку.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

"Те, що відбувалося, коли все почалося, пам'ятаю погано. Пам'ятаю, що мене розмотувало в різні боки і я з усієї сили тримала язик зубами, щоб не проковтнути його (мабуть в той момент мені здавалося, що проковтну)", - написала Олена.

Водонаєва розповіла, що спочатку її відвезли в реанімацію, звідки вона встигла записати кілька сторіс і у неї забрали телефон разом з іншими речами. Після цього її направили в неврологічне відділення, де проводять обстеження Від і до.

Пост Олени Водонаєвої в Instagram / скріншот

Блогерка також згадала і неприємний випадок з лікарні, пов'язаний зі співробітницею реанімації, яка забула про запобіжні заходи в пандемію.

"Пам'ятаю, що мені дуже не сподобалося, що співробітниця реанімації (Я не знаю регалій: мед сестра, доктор, лікар?) діставала мені крапельницю з катетера без рукавичок! Я задала їй питання. Відповідь - виправдання. Яка тут ще може бути відповідь.... І таке недотримання заходів безпеки - на тлі Ковіда! Клас, так?",- написала зірка "Дому-2".

Нагадаємо, що Водонаєва вмістила соковиті форми в екстремальне плаття-гідно Playboy.

Як повідомляв портал Знай.uа, зірка "Дому-2" Водонаєва показала гарячу маман: бюст краще, ніж у дочки.

Також Знай.uа писав, що Водонаєва обіцяє після 40 років не оголюватися: всього пару років потерпіти.